FORTALECE TU SISTEMA INMUNOLÓGICO

Una investigació químic-nutricional* de 2 anys, emprant tecnologia d'última generació, realitzada de manera coordinada entre el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), la Universitat Química de Praga, i la Facultat de Farmàcia de València, ens ha permés entendre millor perquè en USA, UK, o el Japó, la xufa és reconeguda com un aliment amb multitud de propietats, i no com un mer refresc com a València.

Aquesta investigació, publicada en prestigioses revistes mèdiques i científiques com Journal of Chromatography A, en la US National Library of Medicine National Institutes of Health, Science Direct, i en mitjans com a BBC o Channel 4, ha confirmat que:

L'ORXATA NATURAL NO PASTEURITZADA

conté 5 vegades + de

Fosfolípids, Arginina, i Biotina

que les seues versions industrials envasades.

De fet, l'Orxata Natural No Pasteuritzada conté quantitats significatives de:

FOSFOLÍPIDS:

Clau per a l'enfortiment de les membranes cel·lulars. L'orxata és dels aliments vegetals amb més fosfolípids que existeixen (per damunt de la soja).

VITAMINES E y H:

Paper fonamental en el metabolisme normal de totes les cèl·lules. Antioxidant liposoluble més important en els teixits humans.

MINERALS:

Fòsfor, magnesi, potassi, calci, ferro i zinc. Baixa en sodi.

SENSE GLUTÉN:

En l'obrador de TeleOrxata només treballem amb xufa i orxata pel que la nostra xufa està 100% lliure de traces de glútens, lactosa, fruita seca, etc.

ARGININA:

Aminoàcid fonamental en el desenvolupament immunitari infantil i clau en la maduració dels processos de defensa contra gèrmens. Augmenta la síntesi proteica, és precursor de l'òxid nítric, substància fonamental com neurotransmisora, vasodilatadora i inmunomoduladora.

FIBRA VEGETAL:

Clau en el manteniment de la microflora del còlon i col·labora estretament amb la flora intestinal.

ÀCID OLEIC (Àcid gras monoinsaturat):

Cardiosaludable, prevé el desenvolupament de patiments cardiovasculars, ajuda a disminuir el colesterol dolent o LDL i també els triglicèrids.

*En la investigació es van comparar químico-nutricionalmente l'orxata natural sense sucre de més de 44 lots de fabricació els carrets Món Orxata, les orxateries Subies, i orxates elaborades amb Vegan Milker (Chufamix), versus 44 mostres de les orxates industrials envasades més importants del mercat. La proporció empleada per a evitar sesgos comparatius entre les orxates naturals i pasteuritzades va ser d'entre 10 a 14 litres per quilo de xufa. El focus investigativo es va centrar en l'Arginina, els Fosfolípids i la Biotina,
així com en l'empremta dactilar de l'origen de la xufa.